İzmir Torbalı Huzurevi

İzmir Torbalı Huzurevi

Huzurevleri, yaşlıların bakımını yapan aynı zamanda konaklamalarına yarayan kurumlardır. Uzun yıllardır hizmet veren İzmir Torbalı huzurevi hem bayanların hem de erkeklerin rahat bir yaşam sürebilmesi adına gerekli olan tüm özveriyi gösterir. Aynı zamanda alanında deneyimli ve profesyonel olarak hizmet veren sağlık çalışanları sayesinde kişilerin yaşayabileceği her türlü sağlık probleminin önüne geçilebilmesi içinde bir adım atmış olur. Bunun yanı sıra İzmir Torbalı huzurevi içerisinde bulunan sosyal faaliyetler özel beslenme programları ve kişisel aktivite alanları sayesinde birçok yaşlı tarafından tercih edilir.

Ücretli Konaklama Hizmeti Sağlar

Ücretli olarak konaklanan bu kurumda kişiye özel beslenme programı sağlanırken tansiyon, kalp rahatsızlıkları ve şeker gibi durumlar göz önünde bulundurulur. Bunun yanı sıra alerjik reaksiyon gösterip göstermediği gibi konularda da belirli tedaviler uygulanabilir. Yaşanabilecek talihsizliklere karşı 24 saat İzmir Torbalı huzurevi kapısı önünde ambulans bulundurulur. Tam teşekküllü olan bu ambulansta tüm tedaviden uygulanabilmesi için malzemeler bulunur.

İzmir Torbalı huzurevi içerisinde kişilerin rahat yaşamasını sağlayabilecek şekilde tek kişilik ya da çift kişilik odalar mevcuttur. Bu odalarda kişiler kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına eşyalarını getirebilirler ve kullanabilirler. Bu durum kendilerini güvende hissetmelerini sağlar ve hatıraları hep yanlarında olur.

Bay ve Bayan Karma Hizmet Verilir

Kurum içerisinde hem bayanların hem de erkeklerin rahat hareket edebilmelerini sağlamak amacıyla kendilerini özel alanları bulunur. Bulunmuş olduğu mevki dolayısıyla ulaşım kolaydır. Kişilerin gezmek istemesi durumunda bir otobüs ile her yere ulaşabilirler. Bu durum hem kişilerin rahatlıkla bu kurumu bulabilmesi hem de kaybolmasını engellemek adına bir avantajdır.

Ayrıca yaşlılar için düzenlenen sosyal aktiviteler ve yarışmalar daha formda kalmalarını sağlarken, hayata karşı bakış açılarının da değişmesine olanak tanır. Kalan yaşamlarını daha kaliteli ve otel konforunda geçirebilmeleri, sağlıklı beslenmeleri, sosyal yaşantılarını genişletebilmeleri ve uzun soluklu bir hayat sürebilmeleri için İzmir Torbalı huzurevi aranan niteliklere sahip bir kuruluştur. Kayıt yaptırmak ve avantajlardan faydalanabilmek için internet üzerinden telefon numaralarından ulaşım sağlanabilir. Ayrıca bizzat gelerek de kuruluş içerisinde kayıt işlemleri tamamlanabilir.

] }

Bir cevap yazın